Anerkend dine kolleger

Vidste du at det er FN’s internationale lærerdag d. 5. oktober? Og at det bliver fejret i over 100 lande?

Hvis ikke er det måske ikke så mærkeligt. Vi har det jo lidt ambivalent med at fejre os selv i Danmark (jantelov osv.). Men jeg synes vi skal benytte chancen til at gå forrest og anerkende vores kolleger. Tænk måske kan det blive noget, vi også husker resten af året.

Jeg har lavet nogle pralemærker specifikt til dine og mine kolleger. Der er også en side med mærker, hvor du selv kan skrive noget helt personligt.

Du kan få fingre i dem her:

Teacherspayteachers

Bubbleminds

Jeg har tænkt mig at gå all in. Jeg printer en masse af dem, kopierer over på hvidt karton og lægger på bordene rundt omkring, så mine kolleger kan se på dem, mens de spiser eller holder pause. Forhåbentligt inspirerer det dem til at give dem til nogen eller sætte dem på deres skab. “Du gør mig glad fordi…”-mærkerne plejer jeg at kopiere over på farvet karton.

1 thought on “Anerkend dine kolleger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *