Pralemærker – discount udgaven

Jeg ved det pralemærkerne er flotte og lækre, men det er ikke alle der er så heldige, at have mulighed for at printe i farve og laminere.

Men fortvivl ej. Der går ikke noget af idéen med pralemærkerne, selvom man arbejder med et lidt billigere layout.

Ingen farve?

Når jeg ikke har mulighed for at farveprinte, så printer jeg i stedet mærkerne i sort/hvid. Nogle gange printer jeg dem i stedet på farvet karton, men ellers lader jeg også eleverne farvelægge dem selv, når de har fået et mærke. Det kan de fleste godt lide, og så sætter de også deres eget præg på mærket – personliggøre det.

Ingen laminering?

Det er ikke altid, jeg laminerer mine mærker. Heller ikke selvom jeg har muligheden for det. Det kommer helt an på, hvad jeg skal bruge dem til. Nogle gange printer jeg dem på almindeligt hvidt papir, og bruger dem til at lime ind forskellige steder. Det kan være i elevernes hæfter, på deres mapper eller kasser, eller første side i deres arbejdsbog.

I de fleste hvis ikke alle af mine materialer, har jeg vedlagt en sort/hvid version også, men hvis du har downloadet et materiale uden sort/hvid og mangler det, så kontakt mig, så finder vi ud af det.

1 thought on “Pralemærker – discount udgaven

  1. Pingback: December i lokalsamfundet | Sarahs skrivebord

Der er lukket for kommentarer.